იმისათვის რომ ნახოთ ყველა თემა, უნდა დარეგისტრირდეთ ან შეხვიდეთ სისტემაში!
Log in

I forgot my password

Poll

როგორი სიხშირით სტუმრობთ ფორუმს?

34% 34% [ 233 ]
18% 18% [ 122 ]
12% 12% [ 82 ]
20% 20% [ 136 ]
16% 16% [ 111 ]

Total Votes : 684

დაგვალაიქეთ ”ფეისბუქზე”
მთვლელები
www.wsa.ge

Scarlet Ortiz / სკარლეტ ორტიზი

View previous topic View next topic Go down

მოგწონთ სკარლეტი?

16% 16% 
[ 3 ]
16% 16% 
[ 3 ]
16% 16% 
[ 3 ]
52% 52% 
[ 10 ]
 
Total Votes : 19

Scarlet Ortiz

Post by Qettie(edith_fan) on Wed Dec 22, 2010 1:32 am

Hevis Scarlet Ortiz Pacheco daibada venesuala,karakashi 12 marts 1974 cels.man daicyo tavis samsaxiobo kariera sabavshvo shoudan.man aseve miigo monacileoba "miss venesuelashi".
2009 clis ivlishi ert-ert jurnalshi gamokveynda statia rom igi fexmzimed iyo misi megobris iul burklisgan da 9 marts man gaachina gogona "sinaias" hospitalshi maiameshi. bavsvhis saxeli aris barbara da bavshvis natliebi arian GABY ESPINO da sapnis mcerali operis alberto gomezi

filmografia
Alma Indomable (2009) as Alma Perez (Sorrento)
Amas de Casa Desesperadas (2008) as Susana Martinez
Tropico (telenovela) (2007) as Angelica Santos
Mi Vida Eres Tu (2006) as Daniela Alvarez
Todos quieren con Marilyn (2004) as Marilyn
Todo sobre Camila (2003) as Camila Montes de Alba
Secreto de amor (2001) as Maria Clara Carvajal
Por Amarte Tanto (2000) as Laura Vasquez
Mis 3 hermanas (2000) as Lisa Estrada
Yo soy Betty, la fea (1999) as Alejandra Zingg
Luisa Fernanda (telenovela) (1999) as Luisa Fernanda Riera
Niña mimada (1998) as Federica
Llovizna (1997) as Yolanda Sanchez
Nubeluz (1990) as Danila



Last edited by Barbarita. on Wed Dec 22, 2010 1:35 am; edited 2 times in total

Qettie(edith_fan)

პოსტების რაოდენობა : 9555
ქულები : 11723
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-09-05
ასაკი: : 82
Location : Didi Digomi for ever :D

View user profile

Back to top Go down

Re: Scarlet Ortiz / სკარლეტ ორტიზი

Post by Qettie(edith_fan) on Wed Dec 22, 2010 1:33 am

ai misi fotoebi




Qettie(edith_fan)

პოსტების რაოდენობა : 9555
ქულები : 11723
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-09-05
ასაკი: : 82
Location : Didi Digomi for ever :D

View user profile

Back to top Go down

Re: Scarlet Ortiz / სკარლეტ ორტიზი

Post by JaCky BrAcAmOnTeSs on Wed Dec 22, 2010 4:36 am

me yvelfrit momwooons scarleti

JaCky BrAcAmOnTeSs

. :
პოსტების რაოდენობა : 2010
ქულები : 2086
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-09-01
ასაკი: : 23

View user profile

Back to top Go down

Scarlet Ortiz / სკარლეტ ორტიზი

Post by elena kalkanio on Fri Aug 19, 2011 8:59 pm

სკარლეტის სურათები

elena kalkanio

. :
პოსტების რაოდენობა : 778
ქულები : 1097
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-02-27
ასაკი: : 18

View user profile

Back to top Go down

Re: Scarlet Ortiz / სკარლეტ ორტიზი

Post by elena kalkanio on Fri Aug 19, 2011 9:03 pm


elena kalkanio

. :
პოსტების რაოდენობა : 778
ქულები : 1097
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-02-27
ასაკი: : 18

View user profile

Back to top Go down

Re: Scarlet Ortiz / სკარლეტ ორტიზი

Post by elena kalkanio on Fri Aug 19, 2011 9:14 pm


elena kalkanio

. :
პოსტების რაოდენობა : 778
ქულები : 1097
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-02-27
ასაკი: : 18

View user profile

Back to top Go down

Re: Scarlet Ortiz / სკარლეტ ორტიზი

Post by elena kalkanio on Fri Aug 19, 2011 9:34 pm


elena kalkanio

. :
პოსტების რაოდენობა : 778
ქულები : 1097
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-02-27
ასაკი: : 18

View user profile

Back to top Go down

Re: Scarlet Ortiz / სკარლეტ ორტიზი

Post by elena kalkanio on Fri Aug 19, 2011 9:45 pm


elena kalkanio

. :
პოსტების რაოდენობა : 778
ქულები : 1097
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-02-27
ასაკი: : 18

View user profile

Back to top Go down

Re: Scarlet Ortiz / სკარლეტ ორტიზი

Post by elena kalkanio on Fri Aug 19, 2011 9:55 pm


elena kalkanio

. :
პოსტების რაოდენობა : 778
ქულები : 1097
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-02-27
ასაკი: : 18

View user profile

Back to top Go down

Re: Scarlet Ortiz / სკარლეტ ორტიზი

Post by elena kalkanio on Fri Aug 19, 2011 9:56 pm


elena kalkanio

. :
პოსტების რაოდენობა : 778
ქულები : 1097
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-02-27
ასაკი: : 18

View user profile

Back to top Go down

Re: Scarlet Ortiz / სკარლეტ ორტიზი

Post by elena kalkanio on Fri Aug 19, 2011 10:00 pm


elena kalkanio

. :
პოსტების რაოდენობა : 778
ქულები : 1097
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-02-27
ასაკი: : 18

View user profile

Back to top Go down

Re: Scarlet Ortiz / სკარლეტ ორტიზი

Post by @JackyBrv on Sun Feb 12, 2012 2:21 pm


@JackyBrv

. : My angelzZz ♥

My Husband ♥

პოსტების რაოდენობა : 6644
ქულები : 7832
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-07-13
ასაკი: : 17
Location : ბათუმი

View user profile

Back to top Go down

Re: Scarlet Ortiz / სკარლეტ ორტიზი

Post by *****REN@T@***** on Sun Feb 12, 2012 5:27 pm

ამ სურათებში მომწონს









სკარლეტი და ბარბარიტა.ძან საყვარელი ბავშვი ყავს. :გული: :გული:


*****REN@T@*****

. :
პოსტების რაოდენობა : 181
ქულები : 189
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-05-29
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: Scarlet Ortiz / სკარლეტ ორტიზი

Post by *****REN@T@***** on Sun Feb 12, 2012 5:30 pm

:გული: :გული: :გული:

*****REN@T@*****

. :
პოსტების რაოდენობა : 181
ქულები : 189
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-05-29
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: Scarlet Ortiz / სკარლეტ ორტიზი

Post by Sponsored content Today at 8:53 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum