იმისათვის რომ ნახოთ ყველა თემა, უნდა დარეგისტრირდეთ ან შეხვიდეთ სისტემაში!
Log in

I forgot my password

Poll

როგორი სიხშირით სტუმრობთ ფორუმს?

34% 34% [ 233 ]
18% 18% [ 122 ]
12% 12% [ 82 ]
20% 20% [ 136 ]
16% 16% [ 111 ]

Total Votes : 684

დაგვალაიქეთ ”ფეისბუქზე”
მთვლელები
www.wsa.ge

Cláudia Raia

View previous topic View next topic Go down

Cláudia Raia

Post by Emma18 on Mon Sep 06, 2010 6:23 pm

Claudia Raia დაიბადა 1966 წლის 23 დეკემბერს.

filmograpia :

2010 - Ti Ti Ti .... Jacqueline Maldonado
2008 - A Favorita .... Donatela Fontini (Diva / Rosana / Sílvia Lontra / Faísca)
2007 - Sete Pecados .... Ágatha / Maria Aparecida
2005 - Belíssima .... Safira Solomos Güney
2002 - O Beijo do Vampiro .... Mina de Montmartre
2001 - As Filhas da Mãe .... Ramona / Ramón Cavalcante
1999 - Terra Nostra .... Hortência
1998 - Torre de Babel .... Ângela Vidal
1995 - A Próxima Vítima .... última vítima
1992 - Deus nos Acuda .... Maria Escandalosa (Maria Garcia Bismark)
1991 - Vamp .... Celeste
1990 - Rainha da Sucata .... Adriana Ross (Adriana Albuquerque Figueroa)
1987 - Sassaricando .... Tancinha (Constãncia)
1987 - O Outro .... Edwiges
1986 - Cambalacho .... María Antonieta Félix y Armendariz
1985 - Roque Santeiro .... Ninon

Emma18

პოსტების რაოდენობა : 88
ქულები : 104
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-08-27
ასაკი: : 23

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by Emma18 on Mon Sep 06, 2010 6:23 pm


Emma18

პოსტების რაოდენობა : 88
ქულები : 104
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-08-27
ასაკი: : 23

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by Emma18 on Mon Sep 06, 2010 6:24 pm


Emma18

პოსტების რაოდენობა : 88
ქულები : 104
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-08-27
ასაკი: : 23

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by Emma18 on Mon Sep 06, 2010 6:24 pm


Emma18

პოსტების რაოდენობა : 88
ქულები : 104
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-08-27
ასაკი: : 23

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by Emma18 on Mon Sep 06, 2010 6:25 pm


Emma18

პოსტების რაოდენობა : 88
ქულები : 104
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-08-27
ასაკი: : 23

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by JaCky BrAcAmOnTeSs on Mon Sep 06, 2010 6:26 pm

ver vityvi namdvilad maxinjiao magram ar momwons chems gemovnebas ar sheesabameba. tqven ras fiqrobt?

JaCky BrAcAmOnTeSs

. :
პოსტების რაოდენობა : 2010
ქულები : 2086
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-09-01
ასაკი: : 23

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by elenamachabeli on Mon Sep 06, 2010 6:27 pm

ai swored aseti unda iyos namdvili msaxiobi, udzlieresia yvelaferi sheudzlia, uuuuumagresia da saertod am msaxiobze komentaris gaketeba sheudzlebelia imdenad magaria

elenamachabeli

პოსტების რაოდენობა : 2577
ქულები : 2827
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-07-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by JaCky BrAcAmOnTeSs on Mon Sep 06, 2010 6:28 pm

ravi sheidzleba nichit kargi aris magram garegnobit ar momwons

JaCky BrAcAmOnTeSs

. :
პოსტების რაოდენობა : 2010
ქულები : 2086
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-09-01
ასაკი: : 23

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by Emma18 on Mon Sep 06, 2010 6:29 pm

magari msaxiobia dzannn miyvars uzomodddddd :გული: :kiss:

Emma18

პოსტების რაოდენობა : 88
ქულები : 104
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-08-27
ასაკი: : 23

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by elenamachabeli on Mon Sep 06, 2010 6:31 pm

garegnoba ar mogwonss? სიცილი

ras amboob, ulamazesi namdvilad ar aris, magram dzalian daxvewili, glamuruli da vnebiani garegnoba aqvs, ai iseti eshxians ro edzaxian xolme :გული:

elenamachabeli

პოსტების რაოდენობა : 2577
ქულები : 2827
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-07-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by ლიკა on Mon Sep 06, 2010 6:31 pm

me yvelaperi momwons am arachveulebriv qalshi nakls ver upovni :kiss:

ლიკა

. :




პოსტების რაოდენობა : 16799
ქულები : 18070
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-08-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by Emma18 on Mon Sep 06, 2010 6:34 pm

martali nakli araaqvsss dzalian lamaziaaa :გული: :გული:

Emma18

პოსტების რაოდენობა : 88
ქულები : 104
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-08-27
ასაკი: : 23

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by ლიკა on Mon Sep 06, 2010 6:38 pm

7 codva tu gagvt nanaxi iq ra qalia gagijdebit

ლიკა

. :




პოსტების რაოდენობა : 16799
ქულები : 18070
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-08-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by elenamachabeli on Mon Sep 06, 2010 6:40 pm

kiii exla vuyureeeeb სიცილი

an belisimashii? reinaldos da claudias duetia ragac fantastikaaa

elenamachabeli

პოსტების რაოდენობა : 2577
ქულები : 2827
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-07-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by ლიკა on Mon Sep 06, 2010 6:44 pm

xo mokled yvelgan arachveulebrivad asrulebs rols

ლიკა

. :




პოსტების რაოდენობა : 16799
ქულები : 18070
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-08-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by JaCky BrAcAmOnTeSs on Mon Sep 06, 2010 7:38 pm

TU AR VCDEBI FAVORITSHIC TAMASHOBS :სიცილი:

JaCky BrAcAmOnTeSs

. :
პოსტების რაოდენობა : 2010
ქულები : 2086
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-09-01
ასაკი: : 23

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by AnUkEbIiIi on Mon Sep 06, 2010 8:16 pm

Edith Gonsalez Angel wrote:TU AR VCDEBI FAVORITSHIC TAMASHOBS :სიცილი:
ki favoritshi donatela qvia

AnUkEbIiIi

. : ♥ ♥ ♥


პოსტების რაოდენობა : 999
ქულები : 1010
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-07-27
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by ლიკა on Tue Sep 07, 2010 12:02 am

Edith Gonsalez Angel. shen ar uyureb favorits

ლიკა

. :




პოსტების რაოდენობა : 16799
ქულები : 18070
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-08-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by Emma18 on Thu Sep 16, 2010 9:19 pm


Emma18

პოსტების რაოდენობა : 88
ქულები : 104
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-08-27
ასაკი: : 23

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by Emma18 on Thu Sep 16, 2010 9:19 pm

am suratebshi magradaaa tqven ar mogwonttt ???

Emma18

პოსტების რაოდენობა : 88
ქულები : 104
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-08-27
ასაკი: : 23

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by ლიკა on Thu Sep 16, 2010 10:59 pm

vaime umagresi qalia msaxiobze xom laparakic ar girs vgijdebi :kiss:

ლიკა

. :




პოსტების რაოდენობა : 16799
ქულები : 18070
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-08-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by annia on Tue Feb 21, 2012 8:26 pm

უნიწიერესი მსახიობია დზალიან მომწონს

annia

პოსტების რაოდენობა : 2355
ქულები : 2550
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-01-25
ასაკი: : 18
Location : tbilisi, georgia

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by nino sokhadze on Mon Feb 27, 2012 9:34 am

აპრილში ჰოლივუდში მიდის

nino sokhadze

. :
პოსტების რაოდენობა : 2148
ქულები : 2786
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-11-09
ასაკი: : 46

View user profile

Back to top Go down

Re: Cláudia Raia

Post by Sponsored content Today at 8:51 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum