იმისათვის რომ ნახოთ ყველა თემა, უნდა დარეგისტრირდეთ ან შეხვიდეთ სისტემაში!
Log in

I forgot my password

Poll

როგორი სიხშირით სტუმრობთ ფორუმს?

34% 34% [ 233 ]
18% 18% [ 122 ]
12% 12% [ 82 ]
20% 20% [ 136 ]
16% 16% [ 111 ]

Total Votes : 684

დაგვალაიქეთ ”ფეისბუქზე”
მთვლელები
www.wsa.ge

Grettel Valdzez

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Grettel Valdzez

Post by JaCky BrAcAmOnTeSs on Sat Oct 16, 2010 3:02 am



sruli
saxeli: Grettel Valeria Valdez Jimenes
dabadebis tarigi: 8 ivlisi 1976 weli
qveyana: Mexico City, Mexico
profesia: artisti,msaxiobi

Filmografia:
Cuando me Enamoro as Matilde (2010)
Camaleones as Silvana (2009)
Angela as Chamuca (1998)
Lola...Erase Una Vez as Carlota Santo Domingo Torres Oviedo (2007–2008)
Heridas de Amor as Pamela (2006)
Rebelde as Renata Lizaldi (2004)
Ángel Rebelde as Lucia Andueza Cobarrubias later Lucia Valderrama Cobarrubias (2004)
Clase 406 as Daniela Jimenez Robles (2002)
Infierno en el Paraiso (1999)
Sin ti (1998)
avatar
JaCky BrAcAmOnTeSs

. :
პოსტების რაოდენობა : 2010
ქულები : 2086
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-09-01
ასაკი: : 24

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by JaCky BrAcAmOnTeSs on Sat Oct 16, 2010 3:04 am

Dzaalian momwons es msaxioobii ulamazesi da usatvarleesia tanac nichicc ar akliaa :*
avatar
JaCky BrAcAmOnTeSs

. :
პოსტების რაოდენობა : 2010
ქულები : 2086
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-09-01
ასაკი: : 24

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by Bracamontes_fan on Sat Oct 16, 2010 3:05 am

vaime egi jackyze ufrosia??????????me jaki megona amze ufrosi ratomgac. tu jurnalma telenovelam momatyuaaaaaaaaaaa???????
avatar
Bracamontes_fan

. :


Alice Cullen





პოსტების რაოდენობა : 58145
ქულები : 65219
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-07-25
ასაკი: : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by JaCky BrAcAmOnTeSs on Sat Oct 16, 2010 3:13 am

ar viciii maagram mec egreee megoona ise xom kargi gogoaaa?
avatar
JaCky BrAcAmOnTeSs

. :
პოსტების რაოდენობა : 2010
ქულები : 2086
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-09-01
ასაკი: : 24

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by elenamachabeli on Sat Oct 16, 2010 3:15 am

Fotoze Dzalian Sayvarlad ariis :ღიმილი:
avatar
elenamachabeli

პოსტების რაოდენობა : 2577
ქულები : 2827
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-07-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by Bracamontes_fan on Sat Oct 16, 2010 3:18 am

ara me telenoveladan vicodiiiiiiiiiii
avatar
Bracamontes_fan

. :


Alice Cullen





პოსტების რაოდენობა : 58145
ქულები : 65219
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-07-25
ასაკი: : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by JaCky BrAcAmOnTeSs on Sat Oct 16, 2010 3:25 am

xo eleee shidlzeeba shen migachnia rom ar ariis iseeti nichieri rogiric zog-zogiertiaaa da arc iseti pilografia aqvs magram dzaan lamazi da sayvarelia amo monacemebiit sheidzleeboda miss mexicoooc gamxdariyoo da did warmatebebs miegwiaa magraaam man es profesia archiaa :*:*
avatar
JaCky BrAcAmOnTeSs

. :
პოსტების რაოდენობა : 2010
ქულები : 2086
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-09-01
ასაკი: : 24

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by elenamachabeli on Sat Oct 16, 2010 3:27 am

Nichierebaze chemi azri gamovtqvi ukve :ღიმილი: tumca moxibvleli am fotoze namdvilad aris :ღიმილი:
avatar
elenamachabeli

პოსტების რაოდენობა : 2577
ქულები : 2827
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-07-15

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by Bracamontes_fan on Sat Oct 16, 2010 3:35 am

garegnulad zalian sayvarelia
nichit cudi araa mar aarc kargia
avatar
Bracamontes_fan

. :


Alice Cullen





პოსტების რაოდენობა : 58145
ქულები : 65219
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-07-25
ასაკი: : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by JaCky BrAcAmOnTeSs on Sat Oct 16, 2010 7:20 pm

getanxmebeet :*:*
avatar
JaCky BrAcAmOnTeSs

. :
პოსტების რაოდენობა : 2010
ქულები : 2086
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-09-01
ასაკი: : 24

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by ლიკა on Sat Oct 16, 2010 7:23 pm

namdvilad momxibleli da sayvareli pirovnebaa სიცილი

ლიკა

. :




პოსტების რაოდენობა : 16799
ქულები : 18070
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-08-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by UnaGonzalita on Sat Oct 16, 2010 8:53 pm

greteli da camaleonebiooo? შეშინება
avatar
UnaGonzalita

პოსტების რაოდენობა : 17993
ქულები : 22181
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-07-15
ასაკი: : 20

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by JaCky BrAcAmOnTeSs on Sat Oct 16, 2010 8:55 pm

ravi aba anano mec gamikvirda magram ase eweera
avatar
JaCky BrAcAmOnTeSs

. :
პოსტების რაოდენობა : 2010
ქულები : 2086
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-09-01
ასაკი: : 24

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by UnaGonzalita on Sat Oct 16, 2010 9:00 pm

moica aba gadavamowmoo!
avatar
UnaGonzalita

პოსტების რაოდენობა : 17993
ქულები : 22181
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-07-15
ასაკი: : 20

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by Bracamontes_fan on Sat Oct 16, 2010 9:01 pm

კამელეონებიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიიი????????
avatar
Bracamontes_fan

. :


Alice Cullen





პოსტების რაოდენობა : 58145
ქულები : 65219
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-07-25
ასაკი: : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by UnaGonzalita on Sat Oct 16, 2010 9:07 pm

uii, martla tamashobs camaleonebshi, tan ra sayvareliaaaa, venacvaleee
avatar
UnaGonzalita

პოსტების რაოდენობა : 17993
ქულები : 22181
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-07-15
ასაკი: : 20

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by JaCky BrAcAmOnTeSs on Sat Oct 16, 2010 9:42 pm

aii tatia es potoebi camaleonebshia gadagebuli





avatar
JaCky BrAcAmOnTeSs

. :
პოსტების რაოდენობა : 2010
ქულები : 2086
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-09-01
ასაკი: : 24

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by UnaGonzalita on Sat Oct 16, 2010 9:43 pm

am photoebidan marto meorea camaleonebidan
avatar
UnaGonzalita

პოსტების რაოდენობა : 17993
ქულები : 22181
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-07-15
ასაკი: : 20

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by Bracamontes_fan on Sat Oct 16, 2010 9:45 pm

ეგ ფოტოები იარებიდანაა პირველი პამელას ქრწილია
მეორე პამელას გამოფენისთვის რო ემზადებოდა ეგ მაშინ ეცვა მესამე შეილება კამელეონებიდანაა იარებში არ იყო
avatar
Bracamontes_fan

. :


Alice Cullen





პოსტების რაოდენობა : 58145
ქულები : 65219
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-07-25
ასაკი: : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by UnaGonzalita on Sat Oct 16, 2010 9:48 pm




esec camaleonebshi :გული:
avatar
UnaGonzalita

პოსტების რაოდენობა : 17993
ქულები : 22181
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-07-15
ასაკი: : 20

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by Bracamontes_fan on Sat Oct 16, 2010 9:49 pm

მოკლენ
???????????
avatar
Bracamontes_fan

. :


Alice Cullen





პოსტების რაოდენობა : 58145
ქულები : 65219
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-07-25
ასაკი: : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by UnaGonzalita on Sat Oct 16, 2010 9:57 pm

kiiiiiiiiiiiii, bolo seriashii kvdebaa egec, augustoc da amooc
avatar
UnaGonzalita

პოსტების რაოდენობა : 17993
ქულები : 22181
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-07-15
ასაკი: : 20

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by elizabeth on Sun Oct 17, 2010 12:40 am

dzalian nichieri msaxiobia lamazia tanac . sakvalelukaaaa
avatar
elizabeth

. : ნურგული

ჟაკლინი


პოსტების რაოდენობა : 6617
ქულები : 6974
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-09-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by ლიკა on Sun Oct 17, 2010 1:10 am

auuu cameleonebshi kvdebaaaaaa

ლიკა

. :




პოსტების რაოდენობა : 16799
ქულები : 18070
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-08-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by UnaGonzalita on Sun Oct 17, 2010 1:49 am

likuna mundonovelas wrote:auuu cameleonebshi kvdebaaaaaa
auu rogor mainteresebs es serialii, netav male gaushvan, davitanjeee, ramdeni kargi msaxiobi taamshobs, siujeti romc ar vargodes mainc kargi sayurebeliaa
avatar
UnaGonzalita

პოსტების რაოდენობა : 17993
ქულები : 22181
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-07-15
ასაკი: : 20

View user profile

Back to top Go down

Re: Grettel Valdzez

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum