იმისათვის რომ ნახოთ ყველა თემა, უნდა დარეგისტრირდეთ ან შეხვიდეთ სისტემაში!
Log in

I forgot my password

Poll

როგორი სიხშირით სტუმრობთ ფორუმს?

34% 34% [ 233 ]
18% 18% [ 122 ]
12% 12% [ 82 ]
20% 20% [ 136 ]
16% 16% [ 111 ]

Total Votes : 684

დაგვალაიქეთ ”ფეისბუქზე”
მთვლელები
www.wsa.ge

Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by t***** on Thu Jun 06, 2013 4:07 am


მურატ ილდირიმი-საქართველოში ცნობილი როგორც სავაშ ბალდარი(სიყვარული და სასჯელი)
თურქული კინოს ვარსკვლავი მურატ ილდირიმი ქალაქ ქონიაში დაიბადა 1979 წლის 13 აპრილს. მისი მშობლები წარმოშობით მარდინიდან არიან. მამა ლიტერატურის მასწავლებელი, დედა კი, წარმოშობით არაბი, თარჯიმანია. მამის სამსახურის გამო, ოჯახს ხშირად უწევდა საცხოვრებლის შეცვლა და ბავშვობის პერიოდი მურატმა ქონიასა და ადანას შორის მოგზაურობაში გაატარა. სტამბულის ილდიზის ტექნიკურ უნივერსიტეტში საინჟინრო ფაკულტეტზე სწავლის პარალელურად, მურატი სამსახიობო წრეზე ჩაეწერა და უნივერსიტეტის თეატრის სცენაზე დაიწყო სპექტაკლებში მონაწილეობა. თუმცა, არც სწავლას ივიწყებდა, რადგან მათემატიკა მისი ერთ-ერთი საყვარელი საგანი იყო. საინტერესოა, რომ თავდაპირველად, მურატი მშობლებს უმალავდა, რომ თეატრში იყო დაკავებული. თეატრში თამაშის პარალელურად, ის როკ-ჯგუფშიც უკრავდა დასარტყმელ ინსტრუმენტზე.

სამოყვარულო თეატრში სამწლიანი მუშაობის შემდეგ, მურატ ილდირიმმა მეგობრების დახმარებით, ბედი ტელევიზიაში სცადა და წარმატებით გაიარა ქასთინგი სერიალისთვის, „უკვდავი სიყვარული”, რომლის პრემიერა 2003 წელს შედგა თურქული ტელევიზიით. იმავე პერიოდში მურატმა მთავარი როლი ითამაშა მხატვრულ ფილმში „ჯადოსნური მოგზაურობა ხალიჩებზე”. ამავე დროს, სერიალ „არაფში” შესრულებული როლისთვის, მან პრესტიჟული თურქული კინოპრემია „ოქროს ფორთოხალი” დაიმსახურა ანტალიის კინოფესტივალზე. 2007 წელს მურატ ილდირიმმა მონაწილეობა მიიღო ტელესერიალში „ასი”, რომელიც მსოფლიოს 73 ქვეყანაში აჩვენეს და მონტე-კარლოს „საპნის ოპერების” ფესტივალზე საუკეთესო სერიალად დასახელდა. „ასის” გადაღებების დასრულების შემდეგ, მურატ ილდირიმმა მონაწილეობა მიიღო მორიგ ტელესერიალში „სიყვარული და სასჯელი”. სავაშ ბალდარის როლის შესრულებით მან გაამყარა თავისი პოზიციები, როგორც თურქული კინოს ვარსკვლავმა და სექს-სიმბოლომ. ამჟამად მურატ ილდირიმი თამაშობს ტელესერიალ „სუსკუნლარში“, რომელიც ასევე დიდი პოპულარობით სარგებლობს თურქ მაყურებლებში.

მურატ ილდირიმი დაქორწინებულია, მისი მეუღლეა ასევე მსახიობი, ბურსინ ტერზიოღლუ, რომელიც სერიალ „ფიტრინას” გადასაღებ მოედანზე გაიცნო.
avatar
t*****

. : BihterVeBehlül

Bihter

პოსტების რაოდენობა : 2619
ქულები : 2727
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-07-15
ასაკი: : 20

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by t***** on Thu Jun 06, 2013 4:10 am

avatar
t*****

. : BihterVeBehlül

Bihter

პოსტების რაოდენობა : 2619
ქულები : 2727
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-07-15
ასაკი: : 20

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by barbara-la hiena on Tue Oct 15, 2013 7:19 pm

dzalian dzlieri msaxiobia..grdznobebis gadmocema saocrad exerxeba!
avatar
barbara-la hiena

. :


პოსტების რაოდენობა : 10339
ქულები : 11002
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by barbara-la hiena on Tue Oct 15, 2013 7:29 pm


murati da burjini policiashi miiyvanes

murati klubshi cekvavs

murats mis turqeti 2013 mihyavs

ildirimi raxac ceremoniaze daafiqsires
avatar
barbara-la hiena

. :


პოსტების რაოდენობა : 10339
ქულები : 11002
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by barbara-la hiena on Tue Oct 15, 2013 7:30 pm

avatar
barbara-la hiena

. :


პოსტების რაოდენობა : 10339
ქულები : 11002
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by barbara-la hiena on Tue Oct 15, 2013 7:35 pm


beren saattan tu qonda natamashevi ar vicodii
avatar
barbara-la hiena

. :


პოსტების რაოდენობა : 10339
ქულები : 11002
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by barbara-la hiena on Tue Oct 15, 2013 7:40 pm

murati cols gaeyarao,amboben....
avatar
barbara-la hiena

. :


პოსტების რაოდენობა : 10339
ქულები : 11002
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by barbara-la hiena on Tue Oct 15, 2013 7:45 pm

2011 wels chatarebuli gamokitxvis mixedvit,imaze tu romeli wyvilis gameorebas isurvebdnen 30,7%ma murati da tuba("asis" wyvilu) daasaxela.meore adgilze,25% iyo bereni da kinvanchi romlebmac monawileoba "ask-i memnushi" miixes(chventan gasulia "telemundos" rimeiqi "pasion prohibido")
axsanishnavia rom sul dasaxelebuli iyo 12 wyvili.tuba da murati pirvelze,xolo xaliti da berguzali(1001 xamis wyvili) 10 adgilze,sul raxac 2% it dasaxeldnen.
avatar
barbara-la hiena

. :


პოსტების რაოდენობა : 10339
ქულები : 11002
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by barbara-la hiena on Wed Oct 16, 2013 2:10 am

filmografia

Love and Punishment (2010)

Ey ask nerdesin (2009)

Pains of Autumn (2009)

Asi (2007)

Araf (2006)

Firtina (2006)

Organize isler (2005)

All My Children (2004)

The Big Lie (2004)

Olumsuz Ask (2003)
avatar
barbara-la hiena

. :


პოსტების რაოდენობა : 10339
ქულები : 11002
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by barbara-la hiena on Wed Oct 16, 2013 2:11 am

murati da burchini
avatar
barbara-la hiena

. :


პოსტების რაოდენობა : 10339
ქულები : 11002
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by barbara-la hiena on Wed Oct 16, 2013 2:12 am

ask ve ceza
avatar
barbara-la hiena

. :


პოსტების რაოდენობა : 10339
ქულები : 11002
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by barbara-la hiena on Wed Oct 16, 2013 2:33 am

ask ve ceza




avatar
barbara-la hiena

. :


პოსტების რაოდენობა : 10339
ქულები : 11002
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by barbara-la hiena on Wed Oct 16, 2013 2:36 am

ask ve ceza

Kad rane Savasa, Yasemin to osjeti i pada u nesvijest.
--------------------
--------------------------------





avatar
barbara-la hiena

. :


პოსტების რაოდენობა : 10339
ქულები : 11002
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by barbara-la hiena on Wed Oct 16, 2013 2:36 am






avatar
barbara-la hiena

. :


პოსტების რაოდენობა : 10339
ქულები : 11002
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by barbara-la hiena on Wed Oct 16, 2013 2:38 am

avatar
barbara-la hiena

. :


პოსტების რაოდენობა : 10339
ქულები : 11002
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by marusia1 on Wed Oct 16, 2013 3:10 am

eka Suskunlar - 2012 gamogrchaaaa
avatar
marusia1

. :
პოსტების რაოდენობა : 1236
ქულები : 1243
დარეგისტრირების თარიღი : 2013-05-26
ასაკი: : 23
Location : ბ ა თ უ მ ი

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by marusia1 on Wed Oct 16, 2013 3:10 am

udzlieresi msaxiobia ra gamoxedva ra tvalebi aqvs raa
avatar
marusia1

. :
პოსტების რაოდენობა : 1236
ქულები : 1243
დარეგისტრირების თარიღი : 2013-05-26
ასაკი: : 23
Location : ბ ა თ უ მ ი

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by barbara-la hiena on Wed Oct 16, 2013 9:20 pm

mokled pirveli safexuri mainc iyo seriali shtormi,sadac misi momavali coli-burjini gaicno.
shemdeg mtavari roli aixo serial "asishi"ramac warmoudgeneli axiareba moutana.swored mashin miaxwia muratma karieris mwvervals.shemdegi iyo siyvaruli da sasjeli,aseve megapopularuli.axla ki mimdis sichumestan tamashi,romelic muratis yvelaze did shedevrad itvleba.iyo shigadashig serialebi da aseve dzalian warmatebuli filmebi,magram asim moutana saertashoriso axiareba da shemdegi 2 serialit ganimtkica poziciebi.
avatar
barbara-la hiena

. :


პოსტების რაოდენობა : 10339
ქულები : 11002
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by barbara-la hiena on Thu Oct 17, 2013 4:57 pm












avatar
barbara-la hiena

. :


პოსტების რაოდენობა : 10339
ქულები : 11002
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by barbara-la hiena on Thu Oct 17, 2013 4:58 pm

murati fanebis shemoqmedebas atvalierebs
avatar
barbara-la hiena

. :


პოსტების რაოდენობა : 10339
ქულები : 11002
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by barbara-la hiena on Thu Oct 17, 2013 5:00 pm



avatar
barbara-la hiena

. :


პოსტების რაოდენობა : 10339
ქულები : 11002
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by barbara-la hiena on Thu Oct 17, 2013 5:01 pm


avatar
barbara-la hiena

. :


პოსტების რაოდენობა : 10339
ქულები : 11002
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by barbara-la hiena on Thu Oct 17, 2013 5:02 pm

avatar
barbara-la hiena

. :


პოსტების რაოდენობა : 10339
ქულები : 11002
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by barbara-la hiena on Thu Oct 17, 2013 5:07 pm



avatar
barbara-la hiena

. :


პოსტების რაოდენობა : 10339
ქულები : 11002
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by barbara-la hiena on Thu Oct 17, 2013 5:11 pm

savas ve yasemin















____________________________



avatar
barbara-la hiena

. :


პოსტების რაოდენობა : 10339
ქულები : 11002
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Murat Yıldırım/მურატ ილდირიმი

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum