იმისათვის რომ ნახოთ ყველა თემა, უნდა დარეგისტრირდეთ ან შეხვიდეთ სისტემაში!
Log in

I forgot my password

Poll

როგორი სიხშირით სტუმრობთ ფორუმს?

34% 34% [ 233 ]
18% 18% [ 122 ]
12% 12% [ 82 ]
20% 20% [ 136 ]
16% 16% [ 111 ]

Total Votes : 684

დაგვალაიქეთ ”ფეისბუქზე”
მთვლელები
www.wsa.ge

Daniela Navarro // დანიელა ნავარო

View previous topic View next topic Go down

Daniela Navarro // დანიელა ნავარო

Post by bianca y bruno on Sun Jul 28, 2013 8:58 pm

დანიელა ნავარო სანტოდომინგო დაიბადა 1984 წლის 27 თებერვალს კარაკასში.
დანიელა არის ვენესუელელი მსახიობი და მოდელი.
მან მსახიობის კარიერა 1997 წელს დაიწყო და მისი პირველი სერიალი იყო "Así es la vida" Venevision.
დანიელამ მონაწილეობა მიიღო ,,ტელემუნდოს,, 2012-2013 წლის სერიალში (corazon valiente-მამაცი გული-კლარა სალვატიერა)
Filmography:
1997 A todo corazón
1997 Así es la Vida Gaby
2002 Lejana como el viento Marivi
2004 Negra consentida Jessica
2004 Estrambótica Anastasia
2006 Por todo lo alto Yadira Páez
2007 Pura pinta Bianca Rondón
2008 Pensión Amalia María bendita
2009 Tomasa te quier Fabiana Paredes
2011 Corazón Apasionado Marielita Campos
2012 Relaciones Peligrosas Olivia Kloster
2012-2013 Corazón Valiente Clara Salvatierra





bianca y bruno

. : MONICA SPEAR




პოსტების რაოდენობა : 1640
ქულები : 1713
დარეგისტრირების თარიღი : 2013-06-05
ასაკი: : 18

View user profile

Back to top Go down

Re: Daniela Navarro // დანიელა ნავარო

Post by vanessa pose on Sun Jul 28, 2013 9:41 pm

ძაან მომწონს ეს გოგო.ერთგულების ძალაში ძაან კარგი გოგოა,ამ სერიალის მერე მომწონს

vanessa pose

პოსტების რაოდენობა : 21606
ქულები : 25977
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-10-15
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: Daniela Navarro // დანიელა ნავარო

Post by vanessa pose on Sun Jul 28, 2013 9:45 pm

ამ ფოტოებში ძაან მომწონს



vanessa pose

პოსტების რაოდენობა : 21606
ქულები : 25977
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-10-15
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: Daniela Navarro // დანიელა ნავარო

Post by vanessa pose on Sun Jul 28, 2013 9:46 pm



vanessa pose

პოსტების რაოდენობა : 21606
ქულები : 25977
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-10-15
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: Daniela Navarro // დანიელა ნავარო

Post by bianca y bruno on Mon Jul 29, 2013 12:59 am

mec dzalian momwons...corazon valienteshi ragacnairi sawyali da wynaria..corazon apasionadoshic gamodis..

bianca y bruno

. : MONICA SPEAR




პოსტების რაოდენობა : 1640
ქულები : 1713
დარეგისტრირების თარიღი : 2013-06-05
ასაკი: : 18

View user profile

Back to top Go down

Re: Daniela Navarro // დანიელა ნავარო

Post by bianca y bruno on Mon Jul 29, 2013 1:16 am

am fotoebshic dzalian momwoons




bianca y bruno

. : MONICA SPEAR




პოსტების რაოდენობა : 1640
ქულები : 1713
დარეგისტრირების თარიღი : 2013-06-05
ასაკი: : 18

View user profile

Back to top Go down

Re: Daniela Navarro // დანიელა ნავარო

Post by vanessa pose on Mon Jul 29, 2013 3:36 am

bianca y bruno wrote:mec dzalian momwons...corazon valienteshi ragacnairi sawyali da wynaria..corazon apasionadoshic gamodis..
ერთგულების ძალაში მაგარი როლი აქვს.ძაან კარგი გოგოა.თითქმის წმინდანი.

vanessa pose

პოსტების რაოდენობა : 21606
ქულები : 25977
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-10-15
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: Daniela Navarro // დანიელა ნავარო

Post by bianca y bruno on Tue Jul 30, 2013 12:29 am

გეთანხმები..ვილი და სამი საიდან გაიგებენ რომ ამათ შვილს ელოდება..ხომ არ იციი??

bianca y bruno

. : MONICA SPEAR




პოსტების რაოდენობა : 1640
ქულები : 1713
დარეგისტრირების თარიღი : 2013-06-05
ასაკი: : 18

View user profile

Back to top Go down

Re: Daniela Navarro // დანიელა ნავარო

Post by Bennu ♥ on Mon Aug 26, 2013 7:12 pm

pirvel suratshi berguzars mivamsgavse ratomgaacc
ukve gaigess rom sxvisgan yavs magram mama ar ician vinaaa bianca y bruno

Bennu ♥

პოსტების რაოდენობა : 6771
ქულები : 6967
დარეგისტრირების თარიღი : 2013-07-21
ასაკი: : 18
Location : თბილისი

View user profile http://indieviduelle.tumblr.com/

Back to top Go down

Re: Daniela Navarro // დანიელა ნავარო

Post by bianca y bruno on Fri Sep 13, 2013 6:40 pm

xoo vicii

bianca y bruno

. : MONICA SPEAR




პოსტების რაოდენობა : 1640
ქულები : 1713
დარეგისტრირების თარიღი : 2013-06-05
ასაკი: : 18

View user profile

Back to top Go down

Re: Daniela Navarro // დანიელა ნავარო

Post by tiko - levymontes on Fri Sep 13, 2013 9:06 pm

martla kargi gogoa, tavidan corazon valienteshi rom gamochnda ar momwonda axla ufro galamazda, pirvel fotoshi ar momwons

tiko - levymontes

პოსტების რაოდენობა : 3623
ქულები : 4932
დარეგისტრირების თარიღი : 2013-02-17
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: Daniela Navarro // დანიელა ნავარო

Post by bianca y bruno on Sat Sep 14, 2013 3:48 am

pirvelze arc me momwons.
momdevno seriebshi mgoni varcxnilobasac sheicvlis tu ar vcdebi.

bianca y bruno

. : MONICA SPEAR




პოსტების რაოდენობა : 1640
ქულები : 1713
დარეგისტრირების თარიღი : 2013-06-05
ასაკი: : 18

View user profile

Back to top Go down

Re: Daniela Navarro // დანიელა ნავარო

Post by bianca y bruno on Sat Sep 14, 2013 3:50 am

clara da kamilo martlac rom shesaferisi wyviliaa

bianca y bruno

. : MONICA SPEAR




პოსტების რაოდენობა : 1640
ქულები : 1713
დარეგისტრირების თარიღი : 2013-06-05
ასაკი: : 18

View user profile

Back to top Go down

Re: Daniela Navarro // დანიელა ნავარო

Post by tiko - levymontes on Sat Sep 14, 2013 12:43 pm

bianca y bruno wrote:clara da kamilo martlac rom shesaferisi wyviliaa
გეთანხმები უხდებიან ერთმანეთს, თავიდან შეკრული თმებით რომ გამოჩნდა საშინლად არ მომეწონა

tiko - levymontes

პოსტების რაოდენობა : 3623
ქულები : 4932
დარეგისტრირების თარიღი : 2013-02-17
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: Daniela Navarro // დანიელა ნავარო

Post by bianca y bruno on Tue Sep 17, 2013 2:42 am

tavidan arc me momewona,bavshvis gachena mouxdaa... :sm16: 

bianca y bruno

. : MONICA SPEAR




პოსტების რაოდენობა : 1640
ქულები : 1713
დარეგისტრირების თარიღი : 2013-06-05
ასაკი: : 18

View user profile

Back to top Go down

Re: Daniela Navarro // დანიელა ნავარო

Post by Sponsored content Today at 8:51 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum