იმისათვის რომ ნახოთ ყველა თემა, უნდა დარეგისტრირდეთ ან შეხვიდეთ სისტემაში!
Log in

I forgot my password

Poll

როგორი სიხშირით სტუმრობთ ფორუმს?

34% 34% [ 233 ]
18% 18% [ 122 ]
12% 12% [ 82 ]
20% 20% [ 136 ]
16% 16% [ 111 ]

Total Votes : 684

დაგვალაიქეთ ”ფეისბუქზე”
მთვლელები
www.wsa.ge

მარლენ ფაველა _ marlen favela

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Go down

მარლენ ფაველა _ მოგწონთ ?

18% 18% 
[ 28 ]
70% 70% 
[ 108 ]
3% 3% 
[ 5 ]
9% 9% 
[ 14 ]
 
Total Votes : 155

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by @JackyBrv on Wed Jan 11, 2012 3:12 am

ულამაზესია, როგორც მსახიობი შეიძლება არც ისე კარგი იყოს მაგრამ აი ულამაზესია ქალი!

@JackyBrv

. : My angelzZz ♥

My Husband ♥

პოსტების რაოდენობა : 6644
ქულები : 7832
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-07-13
ასაკი: : 17
Location : ბათუმი

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by @JackyBrv on Mon Jan 16, 2012 5:52 pm



ვგიჟდები ამ ფოტოზე!







@JackyBrv

. : My angelzZz ♥

My Husband ♥

პოსტების რაოდენობა : 6644
ქულები : 7832
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-07-13
ასაკი: : 17
Location : ბათუმი

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by @JackyBrv on Mon Jan 16, 2012 5:56 pm

ჰაჰ :ღიმილი: გეხუტე!






@JackyBrv

. : My angelzZz ♥

My Husband ♥

პოსტების რაოდენობა : 6644
ქულები : 7832
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-07-13
ასაკი: : 17
Location : ბათუმი

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by @JackyBrv on Mon Jan 16, 2012 5:57 pm






ძალიან ძალიან მომწონს:*:*:*

@JackyBrv

. : My angelzZz ♥

My Husband ♥

პოსტების რაოდენობა : 6644
ქულები : 7832
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-07-13
ასაკი: : 17
Location : ბათუმი

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by gvanca777 on Sun Jan 22, 2012 8:45 pm

Species: The Awakening es unda naxot vaime deda sheteva maqvs

gvanca777

. :
პოსტების რაოდენობა : 1230
ქულები : 1208
დარეგისტრირების თარიღი : 2010-11-28
ასაკი: : 20

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by adela noriega on Thu Apr 12, 2012 8:13 pm

ვგიჟდები ამ გოგოზე

adela noriega

პოსტების რაოდენობა : 3079
ქულები : 3359
დარეგისტრირების თარიღი : 2012-03-15
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by marikuna.. on Tue Apr 17, 2012 10:54 pm

rogorc qali magari qalia garegnobit bevr sxva masaxiobs jobia magram rogorc msaxiobi sashinelebaa

marikuna..

. :

პოსტების რაოდენობა : 2026
ქულები : 2117
დარეგისტრირების თარიღი : 2012-04-07
ასაკი: : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by tiko - levymontes on Sun Feb 17, 2013 6:33 pm

me piradad rogorc qali dzalian momwons dzaan lamazia magram rogorc msaxiobi

tiko - levymontes

პოსტების რაოდენობა : 3623
ქულები : 4932
დარეგისტრირების თარიღი : 2013-02-17
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by dana-daniko on Thu Feb 21, 2013 7:13 pm


dana-daniko

პოსტების რაოდენობა : 71
ქულები : 94
დარეგისტრირების თარიღი : 2013-02-02
ასაკი: : 40

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by dato1993 on Sun Apr 14, 2013 4:55 pm

am qalis biografias dadeba aravis mogsvliat azrad
silvia marlene favela merazi daibada 5agvistos 1976wels meqsikashi santiagos qalaqshi durangos shtatshi,is aris meqsikeli modeli da msaxiobi damtavra televisas samsaxiobo akademia saxeli gaitqva iseti serialebshi romlenshi mtavari roli sheasrula rosaura riosi venevisionis novelashi" gata salvaje' televisas telenovelashi natalia ruisi serilidan " contra vientro y marea" telemundos serialebidan esmeralda sanches de monkada serilidan "zzorro' alisia fereri serialidan el rostro de la venganza(es ukanaskneli misi bolo namushevaria romelzedac ramdenime dgis ukan damtavra mushaoba) los herenados del monte "paula del monte" yavs otxi da
misi filmografia asetia
Telenovelas
2013: Doña Diabla as Patricia Montesinos / La Diabla
2012: El Rostro de la Venganza as Alicia Ferrer / Eva Samaniego
2011: Corazón Apasionado as Patricia Campos Miranda
2011: Los Herederos Del Monte as Paula del Monte
2007: Amor sin maquillaje as Josefina Cárdenas "Pina"
2007: Zorro: La Espada y la Rosa as Esmeralda Sánchez de Moncada
2005: Contra viento y marea as Natalia Ríos
2004: Rubí as Sonia Chavarria Gonzalez
2003: Velo de Novia as Angeles Villaseñor
2002: Gata Salvaje as Rosaura Ríos Olivares
2002: Entre el amor y el odio as Cecilia
2001: Navidad sin fin as Cuquis
2001: La Intrusa as Guadalupe Rojas
2000: Carita de Ángel as Ambar Ferrer
2000: La casa en la playa as Malena Nuñez
1999: Por tu amor as Monica
1999: Mujeres engañadas as Leticia
1999: Infierno en el paraíso as Patricia
1999: DKDA Sueños de juventud as Gina
[edit]Movies
2007: Species - The Awakening as Azura

dato1993

პოსტების რაოდენობა : 4892
ქულები : 5540
დარეგისტრირების თარიღი : 2013-03-21
ასაკი: : 23

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by vanessa pose on Wed Jul 10, 2013 5:35 pm

მომწონს როგორც ქალი

vanessa pose

პოსტების რაოდენობა : 21606
ქულები : 25977
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-10-15
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by vanessa pose on Wed Jul 10, 2013 5:38 pm

ეს რა საზიზღარი ფოტოებია.მარლენეს რანაირი თვალები აქვს










vanessa pose

პოსტების რაოდენობა : 21606
ქულები : 25977
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-10-15
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by vanessa pose on Wed Jul 10, 2013 5:40 pm









vanessa pose

პოსტების რაოდენობა : 21606
ქულები : 25977
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-10-15
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by vanessa pose on Wed Jul 10, 2013 5:40 pm





vanessa pose

პოსტების რაოდენობა : 21606
ქულები : 25977
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-10-15
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by vanessa pose on Wed Jul 10, 2013 5:43 pm

ამ ფოტოში რა ლამაზია

vanessa pose

პოსტების რაოდენობა : 21606
ქულები : 25977
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-10-15
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by vanessa pose on Wed Jul 10, 2013 5:44 pm














vanessa pose

პოსტების რაოდენობა : 21606
ქულები : 25977
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-10-15
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by vanessa pose on Wed Jul 10, 2013 5:47 pm











vanessa pose

პოსტების რაოდენობა : 21606
ქულები : 25977
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-10-15
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by vanessa pose on Wed Jul 10, 2013 5:50 pm












vanessa pose

პოსტების რაოდენობა : 21606
ქულები : 25977
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-10-15
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by vanessa pose on Wed Jul 10, 2013 5:54 pm







vanessa pose

პოსტების რაოდენობა : 21606
ქულები : 25977
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-10-15
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by vanessa pose on Wed Jul 10, 2013 5:54 pm


vanessa pose

პოსტების რაოდენობა : 21606
ქულები : 25977
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-10-15
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by vanessa pose on Wed Jul 10, 2013 5:55 pm

ამ ფოტოებში ძაან ლამაზია






vanessa pose

პოსტების რაოდენობა : 21606
ქულები : 25977
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-10-15
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by vanessa pose on Wed Jul 10, 2013 5:56 pm












vanessa pose

პოსტების რაოდენობა : 21606
ქულები : 25977
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-10-15
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by vanessa pose on Wed Jul 10, 2013 5:59 pm











vanessa pose

პოსტების რაოდენობა : 21606
ქულები : 25977
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-10-15
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by vanessa pose on Wed Jul 10, 2013 6:00 pm

ეს ფოტოები მომწონს ძალიან



vanessa pose

პოსტების რაოდენობა : 21606
ქულები : 25977
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-10-15
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by vanessa pose on Wed Jul 10, 2013 6:01 pm

აქაც ძაან ლამაზია

vanessa pose

პოსტების რაოდენობა : 21606
ქულები : 25977
დარეგისტრირების თარიღი : 2011-10-15
ასაკი: : 17

View user profile

Back to top Go down

Re: მარლენ ფაველა _ marlen favela

Post by Sponsored content Today at 6:08 am


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum